blev sur & somnade! :)

hej!
Gårdagen skulle spenderats hos mellsibells som fick akut magont, så jag sov hod daniel!
Pratade med en alkoholist medans ja vänta på bussen mot honom, som berättade om att han suttit inne för ca 2 månader sedan å att hans kompis va pedofil, nejdå jag var inte ett dugg rädd å stå ENSAM med denna man... USCH.

jaja, daniel stog vid bussen så ja hoppade av å fick käk, sen slog vi på en film, va den nu hette, en bra iaf :) å så nån dålig film för ja fatta ingenting å sen en dålig skräckis :P
låg å kolla på film å prata tills klockan var 6, då var det alltså 30 min innan jag skulle kliva upp för att åka till gävle. 30 minuters sömn fick jag, men är inte så jäkla trött ändå!

Mötte min fina vän moa på rese å vi tog tåget till gävle till hennes skola å färgade mitt hååår:) är supernöjd, men hoppas bara att de lila försvinner snart! :)

Pappa mår inge bra, å "låtsades" spy, bart skitsur å varnade honom med att ja skulle gå ner till mitt rum, så gör han de igen å så går ja ner å surar å somnar en timme!
Snart kommer syster hem och ska prata med henne några minuter, sen ska jag sooova :)

Imån blir det jobb 9.30-17.00 så vandrar jag hem till melinda å käkar, duschar osv å sen drar vi på nån fest, i torsåker av alla ställen i världen haha, men agnes som bjöd oss :):) hemma på söndag vid 1-tiden å har kunder på kvällen, innan de blir de pluggpluggplugg!!

Pusss hej dååå.

det gör ont i hjärtat.
jag kommer aldrig sluta minnas.
minnas den person du var.
jag saknar dig så.
jag måste acceptera att det som hänt har hänt, och det kommer aldrig någonsin mer tillbaka.
du kommer aldrig någonsin mer tillbaka.
jag hoppas att du vet att jag saknar dig.
du är fast i mitt inre! förevigt