30 JUNI

och det är sånthär väder!? JAG BLIR GALEN!!!!!!!!!!!! har inte legat ute och PRESSAT en enda dag.... iofs har jag haft en hel del att göra men ändååå, det är ju bara skitväder!
 
Hur som helst så är klockan 09.11, tänkte gå upp i tid, duscha & äta frukost men duscha ska jag göra ikväll ändå och jag mår så illa så jag inte kan äta.. (vad är fel!?) 
 
Hade fredaaaagsmys hos syster igår kväll med pepsi, goodis (4 st sen mådde jag illa & var mätt på godis) och så åt vi melon och jordgubbar framför en film! Mysigtmysigt! :) När jag kom hem sov såklart pluttis och minns knappt att han åkte iväg å jobba inatt.. haha!
 
Jaja, nu ska jag väl kladda på mig lite mascara och borsta håret för kvart i kommer syster så åker vi mot valbo. försöker hitta någon sorts "underkjol" till min klänning som var lite för kort & lite för genomskinlig! Återstår att se hur det slutar, annars kanske jag köper nåt nytt, mitt tålamod är INTE på topp!
 
Ont i nacke & rygg som bara ***... 
 
ÄSCH nu ska jag sluta klaga, förfest här ikväll sen slick eller lobby med ett gäng! :D
 
Tjaaoooo!
 
åååååå, går inte att skriva under bilderna, men här får ni lite randomsbilder:)
Haha, det var första gången daniel skrev "hjärtat mitt" :')

det släpper inte...

Min dröm och känslorna sitter kvar, klämtar sig fast i både hjärna och hjärta. Det gör såå ont:-( en låt som var på mammas begravning spelades på radion nyss men bad Daniel att snabbt ändra. Blev illamående, svettig och gråtfärdig på ett par sekunder!:( fan.. Saknaden efter dig mamma är oändlig! kan inte räkna på fingrar och tår hur många gånger per dag jag tänker på dig!

Jag blir så ledsen också att du inte får träffa alla mina nya vänner, pojkvän och på framtida barnbarn.. Jag kommer alltid att minnas dig, du var en underbar människa, vän, dotter, syster och mamma!<3

Glöm aldrig vad jag sa till dig den dagen du fick en spruta så du skulle sova tills hjärtat slutade slå<3

Jag hoppas bara att du har det bra<3 vi ses som småningom och jag längtar efter att få träffa dig<3

Alborgen!!

Tjenixen!
Idag ringde klockan 20.37 men vaknade tidigare, hade mitt livs värsta dröm.. mamma levde & fick hjärnblödningen igen, hon mådde så oootroligt dåligt & var så himla sjuk och ett "exempel" var att hon inte ens fick ligga ner och sova utan var tvungen att sitt-liigga över ett bord. 
 
Alla känslor, minnen och rädslan kom tillbaka. Jag drömde även att jag inte klarade ensamheten, rädslan och paniken så jag gick upp till pappa, som jag brukade göra efter att mamma gått bort, och han kramade mig och sa att det kommer bli bra, som småningom! 

Anna skulle ha tjejfest och vägrade avboka den fast mamma blev så himla sjuk, och hon var lika iskall & levde i en bubbla i drömmen som förut och det var också sjukt jobbigt! 
 
När jag vaknade försökte jag tänka på annat men tårarna började SPRUTA och jag insåg hur ********************************** dåligt jag mått, och blev ännu mer ledsen över att vi fått gått i genom detta! Så jävla orättvist!
 
Efter ett tag lugnade jag ner mig & älskling ringde precis och frågade hur det var, eftersom jag smsade honom! Gullungen♥
 
Knallade ner mot jvallen för att bli upp-plockad av anna & så åkte vi mot alborgen! Det var riiiktigt roligt! Jag, madde, anna och simon var ett jäkligt bra lag! 
 
Kom hem vid 5, handlade middag som inte åts för vi blev bjudna hem till daniels pappa på grillat, gott & mysigt! :)
 
För 10 minuter sedan bestämde jag mig för att följa med älsklingen till jobbet i morgon kl 03.00, är man inte en underbar & puckad flickvän!? :D Men jag är ju såååååååååååå kär! :'D Nu ska jag försiktigt mysa mig ner bredvid honom och försöka somna! 
 
Puss & God natt på er!