första kvällen

ikväll blir första kvällen på... LÄNGE, som jag ska ta hand om mig själv, jag ska först ta emot en kund på vaxning men efter henne ska jag ta mig en härlig dusch, fila fötterna, skrubba mig, hårinpackning, smörja in mig, vaxa benen, armhålorna och kanske armarna, jag ska göra en rejäl ansiktsbehandling, har tagit hem HELA exuviance-serien från ilinium för att känna på & lära mig om dom produkterna samt göra portömning.
Juste, måste även till ica en snabbis, köpa nåt ätbart för tid å ORK  till att laga, det har jag då inte ikväll! 
 
Nu börjar jag må bättre, alla skoluppgifter är klara och ja, det är bara jobb, kunder hemma och fester som återstår! :D Ite helt fel!
 
Puss & Kram
 

00.37

trött tjej sitter i soffan nu å pluggar som aldrig förr, där ljög jag, har pluggat såhär mycket i 5 veckor.
jag mår inte bra, ont i magen jämt, hjärtklappning, illamående, dålig aptit och minst sagt stressad. Jag ska inte klaga, jag var bara riktigt dum som tagit på mig så oerhört mycket i maj månad. Snart är det den 10 juni och då börjar festerna, som jag längtar!!!!

från och med i morgon blir det lugnare puckar, MASSOR med mys hos f&f, syster & pappa har jag tänkt, som jag saknar dom ♥

detta just nu

 
längtar till thailand
dricker smirnoff & äter pepparkaksdeg
känner mig som en smutsig hårig apa med MASSOR av bölder i fejset pga fruktansvärd stress. Blä. Ansiktsbehandling ska göras inom KORT.