s j u k

Det börjar ju bli tradition att vara extremt jävla dålig på nyår.... 
Inatt har jag haft ca 40 graders feber. varit så brännhet att jag inte kunde nudda mig själv.. Tur jag ska gå av båten idag men blev sjukskriven sista passet. 
Sjuksyrran ombord sa att den viktigaste medicinen nu är VILA. Så i morgon blir det romantisk middag & mys med min friska bättre halva ♡

Jag är grymt jävla dålig. USCH

28/12

Fick förfrågan "har du något nyårslöfte?" och nej, har aldrig haft ett riktigt och jag tycker det är lite löjligt.  men... så tänkte jag på vad jag kan ha, träning? nej jag tränar tillräckligt. jobb? onej inga fler jobb. vänner? jag umgås med dom som är viktiga för mig & bryr sig. 
SÅ, då återstår två saker som är viktiga i mitt liv. Att LEVA! Jag ska börja äta, jag kan inte bara pina i mig en liten matlåda på en hel dag och ingenting annat. Jag MÅSTE sluta stressa!!!!!! Efter mitt anfall förra veckan är jag fortfarande orolig. Det är mina nyårslöften, att ÄTA och sluta säga ja till ALLA jobb & förfrågningar om allt möjligt. 

Mitt psyke tar död på mig. Jag har inte tränat på... ja, snart en månad. Och jag vet varför, 1 jag har varit riktigt jävla dålig i en förkylning som FORTFARANDE sitter i, jag har jobbat VARJE dag hela december. Och jag opererar mig den  19 e vilket innebär att jag inte kommer kunna träna på.. gud vet när. Men jag gråter varje dag inombords för att musklerna tinas bort (jag ser det mer än er) men jag vet också, att börjar jag prioritera gymmet 2 timmar varje dag medan jag har såhär mycket jobb och fortfarande är förkyld, då blir jag snart inlagd. Och jag är smartare än så! 

Nu ska jag sova så jag får komma hem någon gång och eventuellt få vila lite:)

Puss
om jag jämför med denna bild (i Thailand för prick ett år sedan) så är jag meeer vältränad nu trots vila :D

Brev till lina

Jag saknar dig. jämt. varje sekund. Jag lär dämpa mig från alla asgarv som vi två skulle haft åt sååå många saker här på cinderella :'D

Nu fryser jag jättemycket och ska tillbaka till min varma hytt pch sova innan ett pass i morgon 9-22 :)

Slog i friska knät och smalbenet igår så jag trodde jag skulle svimma, går hårt in i en glasvägg med samma knä och pannan idag på spat , bra tjej!


Puss och god natt
HAHA ursäkta för håriga torra ben!