bara för en dag

byr kropp med mig, bara för en dag....
 
har äntligen lagt mig OK, på sidan med en sånhär avlång kudde som jag har upp ena benet på & kramar. känner hur all luft i mig virvlar omkring, äckligt. Min rygg börjar smått gå av nu också...
 
förresten är det inte spec kul att ha slem i halsen som måste upp efter jag haft slangen i halsen på operationen, aj. 
nååågot lättare och andas nu än igår å i morse! SKÖNT.
har till och med tagit mig en dusch, håret var ju lagom rent...
 
puss

sliten

aldrig varit så uppblåst i hela mitt liv!
HAHA så var jag tvungen att ta kort när ja försökte kissa för jag höll på å somna såå många gånger! syns de? ;)

och här kommer nästa grej...

Jag hade inte tänkt berätta något men ja... För 1.5 vecka sedan får jag småont i nedre delen av magen. Trodde på mensvärk/ägglossning.. i onsdags morse sätter jag mig i soffan och koncentrerar mig på att andas av smärta. Fastän jag sa till daniel "jag åker fan inte in igen till sjukhuset/akuten" men blir illa tvungen att ringa hc. Åker ner direkt, och på dom 2 minutrarna som daniel hämtar bilen hulkar jag (tack för att magsäcken var tom) och är SÅ nära att svimma. Får hjälp nästan direkt. Läkaren kommer och erbjuder mig muskelavslappnande (samma jävla pajas-läkare jag träffade för knät i måndags) och jag svarar strängt nej tack jag vill ha en undersökning. Akut in till ett ultraljud som ser vätska vid livmodern så dom skickar mig till akuten. Efter 4.5h väntan rullar daniel en arg ellen till expeditionen där 101826 läkare bara sitter, får smärtstillande, hjälper ej. Läkaten kommer och klämmer och känner, får voltaren å morfin i väntan på gyn. Väl på gyn hittar hon en 5 cm stor cysta och den har spruckit så de var blod som syntes på ultraljudet. Blir kvar för observation för om smäetan blev värre/inte gav sig blir det akut operation för då kan äggstocken vrida sig... jag får träffa gyläkaren vid 20tiden på kvällen och hon bokar en operationstid inom 6h... Jag rullas ner till operation och den tog ca 2.5 h. Vaknar med svår smärta och en fruktansvärd frossa som vanligt... efter ett par timmar så får jag komma upp till rummet där pappa väntar. trycker i mig en halv macka och lite kräm å mjölk.
Nu var det "bara" kisseriet som återstod så dom tog ut katetern och efter ett tag skulle jag kissa, gick ej.. sveper vatten, kommer bara 2-3 droppar fast jag är sååå kissnödig. Jag bli tvungen att tömmas på EN LITER kiss och efter det kunde jag äntligen kissa. Daniel kom å hämta mig. Kvällen blev tidig då han hade varit varken hela natten på grund av oro och stress och jag hade ju knappt sovit jag heller.
9.30 slocknade vi och inatt har jag bara vaknat 2 gånger å tryckt i mig tabletter.
Dom fyllde mig med luft för att komma åt och se organen bättre, så nivet när revbenen låser sig och man kan inte andas? så har jag i båda revbenen, nyckelbenen och axlarna.... :( så jävla ont!!! 
 
varför alltid jag!? :"(