mamma

Idag när jag såg världens finaste solnedgång, stannade jag upp för ett kort ögonblick. Såg den vackra solnedgången och skänkte en stark tanke till min älskade mamma. Tänk att hon får se alla underbara solnedgångar hon vill. 
Helst av allt hade jag velat haft dig här, här på jorden, jag i din famn och känna din oändliga kärlek. 
Tänk... jag var fjorton år när hon gick bort. Tonåren hade precis börjat och alla dessa frågor, det var då jag skulle vara "ung och dum" men blev istället vuxen. 
Idag, snart 7 år senare, saknar jag dig mer, smärtan kommer i vågor och sorgen blir större och större. Men mer sällan....

Älskade mamma, om du bara fick se vem jag blivit. Om du bara visste att Anna pluggar i dina fotspår, du har fått världens 3 vackraste prinsessor till barnbarn och pappa som alltid ställer upp och hjälper till!

Vi alla saknar dig så fruktansvärt mycket.

jag älskar dig.

BIRKA

Hej hopp!
Jag jobbar på birka nu, är i taxfreen i kassan med alla grabbar ;) Bär flera hundra kg om dagen, går säkert flera mil och sitter i kassan, jobbar från 8.30-23 varje dag och har varken tid eller teckning att hålla på med mobilen i taxfreen! 
 
I måndags gick jag på, i förrgår när jag tränade så frågade en kille om jag ville bada å basta så jag tränade klart och invigde min vackra Thailand-bikini, kom i säng vid 1! Hua.
 
Nu har jag och mina arbetskollegor kört yoga, ska upp å vila lite innan jag börjar igen om 45 min!
 
Den 1/6-8/6 är jag på mitt rätta ställe igen, på SPA :D
 
Puss å kram! 
 
 

le bara le

Sträck på ryggen, le åt livet och den du själv blivit. Le som om du vore den lyckligaste i världen, för det är du!
Var inte rädd mer, var inte nervös och orolig mer. 
Lev livet som om livet levde för dig, njut och må bra. Vem du än ser, vem du än möter, vem som påverkat dig negativt eller positivt, le bara le! 
Solens strålar lyser äntligen på dig nu, efter detta oändliga mörker i 11 år, så nu lyser solen även om det regnar. 

Säg vad du tycker och tänker, i morgon kan det vara försent! 

-Ja mig själv, jag ska! Nu ska jag må så jävla bra