uppdatering

Hej. 
Eftersom blogg.se appen fortfarande inte fungerar så blir det inte att jag bloggar. 
Hur som helst kan inte träningen och kosten gå bättre just nu. 
Maxar i alla övningar, tar mer vikter, får regelbunden massage och följer mitt kostschema som bästa Anders gjorde till mig! Så otroligt glad att jag träffat honom och fått så mycket tips och inspiration. 
Jag känner för varje dag hur kroppen förändras och det känns bra, sjukt bra! 
Nu ska jag börja gå ut och gå 30-60 min varje förmiddag innan jag äter första målet mat kl 14. 
 
Träningen är mitt allt. Så mycket kärlek! 
Avslappnad
 
Spänner 
 
Ser ni den, ser ni den!? 
 
3 veckor ☝
 
Och smilla, min andra stora kärlek! 
 
 
 
 

Tisdag 16/2

Hej. 
Min förkyldning ligger och gror... Så jobbigt att den inte ger med sig eller går över någon gång. 
 
Igår hade jag kurerat mig från helgens bravader så det blev ett riktigt bra ben & rump-pass. Idag har jag ont kan jag lova! 
 
Jag cyklade och min tävlingshjärna kom fram, så nu ligger jag på att cykla 10 km på 17.20!!! 
Började med benpress, framsida baksida lår i maskin, utfallssteg med 8 kg hantel i varje hand, benböj med 40 kg (ska testa 60 nästa gång) och avslutade med rumpa å spark bak. SKÖNT! 
 
Idag ska jag fortsätta göra nytta med småpyssel i lägenheten. Köpte en list så nu är mina fula sladdar dålda, spegeln uppsatt och alla möbler i behandlingsrummet är färdiga. Idag ska kontoret fixas klart. 
 
Ha en bra dag puss & kram
 
 
 
 
 
 

4e dagen med periodisk fasta

Hej. 
Nu är jag inne på min 4e dag, och när jag ställde mig på vågen i morse, förvånades jag av att 3kg försvunnit från min kropp! 
 
Jag myste och sov över hos framor och farfar igår med Smilla, det gick jättebra. Åkte ut till pappa och var lite kattvakt åt mina två hjärtan, Frasse och Smilla, eftersom pappa var borta. Städade och gick en prommis på ca 1h med bästa Lina. Sen blev klockan ÄNTLIGEN 14 och jag åt två ägg. Kom hem och efter nån timme åt jag tonfick och gjorde en god proteinshake på mjölk, blåbär, hallon, havregryn och chokladprotein. 
 
Brummade till gävle, handlade lite och åt en räk & avocadosallad med julli. Åkte direkt till gymmet och körde mage 1h och lite bieceps. Kom hem senare än tänk från gymmet (såklart) så nu ligger jag mycket minus på vad jag ätit idag... Aja, ska skärpa mig. 
 
Nu stretchar jag, och ska titta på Sofias änglar. 
 
Blogg.se-appen fungerar inte, därav får ni någon gammal bild.
 
Jag minns det som igår... Alltihopa..