Måndag -en bra sådan

God förmiddag!
Det blev som sagt ett bra magpass i torsdags, sen hem & tvärslocknade efter gruppbehandlingen.
Hade kunder på fredagen från 10-17 sen åkte jag till gävle. På lördagen var jag hemma en sväng, hade en underbar vän på behandling sen in igen och åkte en sväng i valbo. Körde ett rejält rygg & axlar på Korpen i gävle, kunde knappt röra mig på söndagen, jag som aldrig får träningvärk i axlar å lats.
Hade ett par kunder igår och fick även massage av sandra, sjukt välbehövligt! Mys på kvällen med chailatte och rawrood-bollar,gott! Har påbörjat en detoxkur på 2 veckor, ska bli skönt och välbehövligt.
Nu har jag tagit en promenad till sjukan, sen ska jag gå hemåt, gymma och ha kunder.

Ha en bra dag!
Puss

Iväg till gymmet med träningsvärk

Jävlar vilken perfekt träningsvärk i ben å rumpa från gårdagens pass. Vanligtvis brukar jag inte kunna gå men det går någorlunda iaf 😅 Nu ska jag iväg å köra mage, blir mycket massage ikväll så blir nog bara mage idag, sååå svårt att massera med armar som spaghetti och/eller träningsvärk.

Myskväll igår med godis till och med, haft 2 kunder nu på fm, sen till årsunda på en gruppbokning :)

Fortfarande sjuk

Jahapp, 8e veckan med en förkyldning inkl halsont. Tog halsprov igår som ska skickas på labb. Fick ett litet sammanbrott hos läkaren å sa att han var tvungen att göra något eftersom jag måste träna. Så han sa att jag får träna, så länge jag inte har feber och tar det lugnt. Så idag blir det biceps axlar, lite lättare pass.
I TORSDAGS KOM LINA HEM!!! myste till miljoner, men sen va helgen rätt lugn, var ute och käkade med kollegor från birka på hits i fredags, åkte hem vid 11 från gävle och hade lite kunder, kollade film å åt gott på lördagen, lekte med lina på söndagen, åkte på spa, köpte gotta och pizza och bara umgicks. Igår skjutsade jag henne till tåget :(
Idag blir det bokföring, städ, tvätt, kunder och träning.