nästan friska

Nu är vi så gott som friska efter en veckas dunderförkyldning, lite rethosta kvar men energin är på max. Var tvungna att åka in med Neo i lördags morse då han knappt fick luft, jobbig hosta och snorig och detta var 5e dagen.. men läkaren sa att vi med största sannolikhet inte behöver vara oroliga för rs-viruset. Tack och lov!

I lördags kom Anna & hennes joel vid 12, vid 14 kom maddis Pontus och ungarna. Vi skulle ha dom för syrran skulle på 30årsfest. Hade en supermysig kväll med alla 4 tjejerna som lekte hej vilt. Lagade spaghetti och köttfärssås sedan var det läggdags för barnen. Vi stora spelade kort innan vi gick och la oss. 

Åkte ju in med Neo söndag morgon som tur var gick det bra. Hem och stressa ihjäl mig med städning och bakning för kl 14 skulle folket komma på födelsedagsfika. 24 barre!! 

Company åkte på kvällen vid 19. Igår tog vi ut en dubbeldag. Tog sovmorgon, gick en timmes prommis efter leiah åkt till sin mamma och sedan låg vi i soffan HELA dagen. Såååå skönt och välbehövligt!! 


\nIdag har jag fixat disk, 2 maskiner tvätt, rensat Neos byrå & garderob, fixat fint i klädkammaren och andra förvaringsgömmor, fixat i neos rum, bäddat rent, tagit promenad, lunchat hos svärisarna, dammsugit & torkat golv, lagat mat och fixat filmer & bilder på datorn. Tur jag har världens bästa och snällaste bebis ❤

Nu blir det släppa framför Tv:n och min blivande jobbar till 22.30 ikväll. Otroligt att man kan sakna varandra efter bara ett par timmar!