fyf*n

God kväll.
Igår var jag först hos min sjukgymnast, som inte kunde göra något med mig å mitt knä pga smärtan som uppstått...
Sen åkte jag till jobbet, och kl 14 åkte jag till min hjälte Åke Uppman, som räddar min kropp!
Han bara skrattade åt mig å min smärta å fattade inte hur jag kan gå å ha såhär ont.
Han rättade till varenda kota i ryggen typ samt nacken och handlederna, masserade vid knät, fixade så benen blev lika långa osvosv.
Tillbaka till jobbet å var kvar till kl 20 på kvällen för att göra en ansiktsbehandling på mig själv samt massera jessica, välbehövligt! :)
Kom hem å satte igång med käk, ni vet en sånhär stooor förpacknig köttfärs? En hel sån gjorde jag samt pasta, haha! ÄLSKA våra nya kastruller å stekpannor som heter så mycket som... Flavor Stone Delux set
( http://www.tvins.com/products/flavorstone/flavorstone.php )
Sen så somnade jag när daniel gymmade och vaknade väl aldrig riktigt till förän jag la mig i sängen å sov för natten! Hämtade upp daniel från soffan 04.15, lätt att somna i denna soffa!
Upp kl 8 för att åka till ortopeden...
Väl där så pratade vi länge å väl sen så undersökte han knät noga och beslutade om att jag ska få ytterligare tre sprutor, RAKT in i knät med världens fart och PRECIS där jag har som ondast, gissa om tårarna var nära!!!!
Åkte hem och ska tillbaka (såklart) om ett par veckor, om inte tidigare...
Just nu känns knät okej, lite svullet, vätskefullt och stelt, men vad kan man begära?
Vill ni veta något äckligt? Så fort jag böjer, låger det som om jag vänder en halvfull petflaska med vatten i upp å ner, SÅ JÄVLA ÄCKLIGT. Hoppas de är borta i morgon, för ni vet hur magen kan låta om man druckit sjuukt mkt vatten? Så fast gånger 10!

Och så till det roliga idag; när jag var påväg hem från gävle så ringde jag Lekri och fick tid att klippa mig på en gång så jag gasade dit å klippte bort ALLT slitet. HATAR att ha kort hår men herregud vad det är skönt & behövdes.
När jag var klar ringde jossan björkman för tredje gången (kunde ju ej svara) och frågade om vi skulle ses, så vi möttes vid maxi, köpte naturgodis och självklart ett x antal fler varor, blir ju så när man inte bor hemma med föräldrar, alltid finns nåt man vill ha/saknas! ;)
Åkte hem, jag åt en matlåda och vi kikade på alla idolavsnitt jag missat, pratat så vi nästan är hesa och så lagade vi middag, och mitt i lagningen knackade Lina på och sa hej, gav mig en kram och åkte vidare :D Åt lax m. ris och god sallad sedan kollade vi på idol och hollywood-fruar, sååå mysigt!

Nu ska jag spela lite sims innan läggdags!
PUSS