hemsk huvudvärk

God morgon. Inatt har jag gått upp säkert 5 gånger på toaletten. Vid 1 någon gång  väckte jag min sovandes sambo och bad han hämta Alvedon, jag som aldrig tar tabletter men FY vilken huvudvärk. Kunde tack och lov somna om och vaknade pigg, med världens huvudvärk nu igen.. tom tagit en till Alvedon. 

Leiah kom in och ville mysa kl 7 och självklart får hon det, men aldrig innan kl 7, dels ska hon sova i sin säng och dels sover både hon jag å Joel mycket bättre om hon är i sin säng. Hon försökte ett par gånger i början när vi flyttade ihop för Joel sov med henne i sängen ibland i lägenheten, och då var hon ju bara 2 dessutom. 
måste berömma denna tjej så himla mycket genom att vara så oerhört klok, vet vad som är rätt och fel (även om det absolut inte märks jämt med denna sk treårstrots). Som nu när hon kom in sa vi att hon fick vara tyst och försöka somna om. Men märkte att hon sovit färdigt men ligger tyst och stilla i 30 min tills jag erbjuder paddan. 
Säger vi "Nej" till något blir det inte mer tjat. Säger vi en sak så vet hon att det inte är någon idé att sträva emot eller utmana oss för vi menar det. 
Sen kan hon och jag ha både tredje och fjärde världskriget här hemma speciellt på morgonen till dagis också! Haha. Joel däremot tror jag har hört säga till leiah argt en gång "men nu får du ge dig" när hon var ett MONSTER i 2 dygn. Han har världens längsta stubin och har väl hört honom svära fem gånger under 1.5 års tid. 

Vilket inlägg det blev, jag som skulle skriva God morgon bara. 

Ha en fin dag och en mysig och sjukt jävla roligt nyårsafton. Vi ska kolla på film, äta trerätters, knipa och köpa sjukt mycket godis:)
Idag är det våran 28e highfive. Började med det från v12 då den "osäkra" tiden var över!

Knip

Nu har tre dagars knipande börjat på riktigt. Ett starkt tryck neråt, fast jag inte trodde det var möjligt så är jag mer kissnödig och fler sk förvärkar som jag antar att de är! 
Hämtade lilla leiah idag istället för imorgon så vi åkte och handlade massa frukt till en härlig fruktsallad.
Vi tog ett bad och har lekt med alla hennes nya leksaker hela kvällen! Tur Joel ska få en son då tåg/bilbanan gick hem 5/5 för honom Haha!
Nu ska vi mysa i soffan och snart lägga oss, klockan är trots allt 20.30 Haha!!!

ensam hemma

Igår jobbade hjärtat som vakt på hockeyn och Brynäs vann -bradääär!
Kollade sista avsnittet på Bron sedan tvärslocknade vi. Och för första natten på veckor gick jag bara upp 2 gånger på toa och somnade om på en gång. Hade ställt klockan "ifall att" för att åka å kolla på en ny bil och BÅDA sover när larmet ringde 8.42... Ja som ni vet köpte vi ju två nya i maj, Joels brann ju upp pga elfel i hans Volvo v50 och det var ändå dags för mig att byta. Han köpte en BMW och jag en liten Peugeot, anledningen för Joel nu är att vi måste ha en större, säkrare och med mer utrymme. Så det blev en trygg säker stor Volvo och jag håller faktiskt lite utkik eftersom jag är rädd att barnvagnen inte ens går in i min lilla rosa/grå fara. 

Ikväll är mitt hjärta ute på galej typ första och definitivt sista gången innan lilla N ankommer. Glad för hans skull, och avundsjuk. 
Jag ska vika och hänga tvätt nu, bokföra färdigt samt ha en spakväll med alla tillbehör i ett varmt bad.

På återseende!