Välbehövlig myslördag

Vaknade och var SÅ trött, som en rejäl bakfylla. Åt frukost och åkte iväg till gymmet för att köra ett snabbt pass. Det gick bättre än jag trodde. Axlar triceps biceps.

Åkte hem, duschade fixade oss och åt mat sedan åkte vi iväg till rusta (för att kolla julsaker) samt öb. Kom hem, kikade film och jag sov middag sedan gick jag på en promenad och leiah cyklade, gick till lekparken ett tag och hem igen för att göra en supergod kycklinggryta. Nu blir det släppa delux i soffan och äta fruktsallad.
Kanske tigga åt mig lite massage av min älskade sambo också! 

Ha en trevlig lördagskväll och ni som ska dricka -ta ett par öl, cider och groggar åt mig också!

99 dagar kvar

God kväll! 

Nu är det 99 dagar kvar, det är helt otroligt. Börjar längta efter att få fixa färdigt allting. Köpa allting och få bädda Fjärts säng. 
Det börjar bli tungt och väldigt trångt nu. Igår och idag är tröttheten otroligt stor. 
Jobbar för fullt och vårat hem är ett bombnedslag (enligt mig). Denna vecka har jag inte prioriterat städning, så kan de va och ingen annan lider än jag å joel haha! 

Idag jobbade jag 10-17 kom hem 18 och lagade mat i en timme. Har ätit och i min ensamhet dricker jag Cola och äter lite godis. Passar på när Joel jobbar på hockeyn haha ;)

På återseende!

Trötthet, gym & jobb

Igår cyklade vi till och från gymmet igen, så himla skönt och jobbigt. Speciellt när lillen ska volta och pressa ut sin rumpa hela tiden. 

Blev rygg Igår, jobb på ilinium 9-14 & lite kunder på Princess efteråt. 
Det är ett bombnedslag hemma och vet inte när jag ska hinna riktigt. Och orka!! Men det är ju ingen annan än vi som lider så det får nog vänta till helgen. 

Foglossningen håller i sig men mycket bättre ju mindre jag går och masserar.
Urinvägsinfektion med bakterier 30% får under graviditeten har jag också. Och nu börjar det bli väldigt trångt och ganska tungt.. 

Hejs