mys med min lilla familj

Hej!
Idag jobbade jag 10-18, lugn dag för igår fick jag tydligen en massa avbokningar så blev ca 3,5 timmars städning :)
Har beställt massa saker som förhoppningsvis kommer i morgon :-D:-D:-D klistermärken som man sätter på naglarna, nagelfil, klistereyeliner med diamanter på, galeeet snyggt!

Åkte hem till älskade pappais på mat idag och hämtade min lilla loyd, sa hej till f&f och åkte hem och gjorde storkok, tror de blev 9 lådor haha!

Gick ut med mira & nu blir de väl en film, vad har jag gjort alla andra kvällar !? Har ju aldrig kollat på film mer än nån enstaka nån enstaka helg??? Jag var väl ute mera, umgicks med vänner, hittade på saker, usch nu låter jag gammal....
Nästa vecka har jag semester en vecka, det ska firas med att slå klackarna i taket i morgon med ett par snygga brudar :-D

Puss :*

pruttväder

blä vilket väder, men det gör inget, var ju ledig igår och fick sol på mig HELA dagen så idag är de bara mysigt :D
 
Idag jobbar jag från 07.50-15.30 sedan åkte jag iväg på massage, 50 min rygg & nacke, sköönt! 
 
Cyklade hem igen och hamnade framför datorn i sängen med trosor & tjocktröja och kan inte komma på vad som kan få mig att gå här ifrån, eller där ljög jag, mat ska lagas, det behövs dammsugas, sängen var obäddad när jag kom hem, de är rent i diskmaskinen å smutsdisk i diskhon å blommorna ska vattnas... men nä! orkar inte ;)
 
inatt drömde jag en fruktansvärt jobbig dröm, det var vinter och till och med julafton, jag hade jobbat och skulle skyyynda mig hem till Kalle anka och när jag kommer hem kommer jag på att jag inte köpt några som helst julklappar. Fort som tusan till kiks (av alla ställen) och köper typ tjejarmband till daniel, sedan stängde dom så jag hann bara köpa till honom och jag hade såååå dåligt samvete, ussch. Var jättestressad och deprimerad när jag vaknade! 
 
I nästa inlägg får ni lite studentbilder, skoj va!? :D
 
Beställde en biosoffa från Mio i söndags..... bra eller dåligt? säger fasen inget pris, haha! 
 
PUSS