DAG 9 & 10

DAG 9
HAHA blev inge dyka idag, vi bokade om det till i morgon!
Vi gick upp i god tid 06.22 åt frukost och var vid dykarstället halv 8, men då kom vi på att vi glömt passen som vi lära ha så daniel sprang tillbaka och hämtade dom hurtig som han är! :) Vi går fram och "anmäler" oss och hon säger att vi är sena, jag tittade på klockan som var strax innan 8, men då visade det sig att klockan egentligen var 9 så vi har haft fel tid inställd i NIO jävla dagar! HAHAHA Jaja, vi ska som sagt dyka i morgon ist! Var en lugn dag idag, solat vid poolen, varit med i tävlingar, gymnastik och yoga. Åt lunch på hoteller, kyckling och pommes som typ varenda dag. Är LITE trött på det nu faktiskt...
Jag körde lite styrka uppe på rummet innan jag tog mig en dusch medans daniel sov :)
Åt middag på en jättemysig restaurang, åt carbonara! Vi köpte kakor och godis och låg och pratade om allt mellan himmel och jord ett par timmar, minst sagt underbart!
Daniels hälsning dag 8
Åter igen har jag haft en underbar dag med snuttisen min och i morgon ska vi dyka. Längtar som fan tills vi ska dyka tillsammans! Puss och hej leverpastej.
Ps. Nu ska jag mysa med Ellen♥


DAG 10
Fyfan va underbart!!!!!
Dök i morse, klarade mitt lilla "prov" eftersom daniel redan har dykarcertifikat behövde han inte göra samma saker som mig. Efter jag och två till gjort lite övningar i vattnet var det dags att äntligen få dyka med pluttisen och det var jättemysigt. Simmade i det lugna klara vattnet med en massa fiskar. Tyvärr såg jag inte Nemo men det gjorde daniel när han dök första gången! Blev klara vid 12 och gick tillbaka hem och åt buffe på hotellet.

Nu ligger daniel i sängen och jag sitter ute i den smällheta solen på balkongen i bikini. Gick ner och spelade lite pingis med sötisen sen upp på rummet igen och jag somnade en liten stund. Vi hoppade in i duschen och la oss sedan i sängen för att kika lite film ca 17.00. jag somnade och tydligen gjorde "Mr. D" också det. Jag vaknade kl 21 och väckte daniel så fixade vi oss och åt middag på ännu en fin restaurang. Gick tillbaka till hotellet och nu är klockan 23.30 och vi ska nog sova! God natt!
ps. ska pussa extra mycket på min söt för nu håller han på att somna!!
Daniels hälsning på eftermiddagen dag 10
Idag har vi dykt och vi höll i hand medans vi simmade bland fiskar och koraller, det var mysigt:)
Puss och hej leverpastej.
Ps. vi kanske ska på casino ikväll, det blir roligt!